ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΖΩΕΣ

 

Πρόσκληση σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και να κάνουν τη διαφορά απευθύνει το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απευθυνόμενο σε όλους τους ενήλικες πολίτες από 16 έως 46 ετών. Το έργο των Εθελοντών Σαμαρειτών είναι πολυδιάστατο, ανθρωπιστικό, Διασωστικό και Περιβαλλοντικό.

 

Μέσα από τις Σχολές του Σώματος Α΄ Βοηθειών, διάσωσης, πρόληψης και αντιμετώπισης Καταστροφών αλλά και της Ναυαγοσωστικής, οι οποίες είναι διεθνώς αναγνωρισμένες, οι εθελοντές μας αποκτούν γνώσεις οι οποίες θα φανούν πολύτιμες τόσο σε προσωπικό, οικογενειακό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Γνώσεις οι οποίες γίνονται πράξη και πολύτιμη εμπειρία στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων, μέσα από μια σειρά κινητοποιήσεων σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν, όπως φυσικών καταστροφών και ατυχημάτων ή υγειονομικών καλύψεων σε ποικίλες εκδηλώσεις και διοργανώσεις, όπως συναυλίες ή μεγάλα αθλητικά γεγονότα. 

Πρώτα απ’ όλα όμως οι γνώσεις μας γίνονται πράξη μέσα από τον ίδιο μας τον εαυτό και την οικογένειά μας.

 

Σημαντική και εξίσου πολύτιμη είναι και η συμβολή μας στο περιβάλλον, συμμετέχοντας και οργανώνοντας σε συνεργασία με όλους τους φορείς καθαρισμούς ακτών και αναδασώσεις.

 

Αν λοιπόν θες και ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΣΩΣΕΙΣ ΖΩΕΣ και να γίνεις μέλλος της μεγάλης μας οικογένειας μπορείς να απευθυνθείς:

 

Για το ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΔΑΛΙΑΝΗ 16 (ΕΝΑΝΤΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ)

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ 6 - 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2622024650 - 6973 495246

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ